PIAGGIO NYITRAI

Kínálat

Kínálat

Kínálat

VÁZ

4 KÜLÖNBÖZŐ TENGELYTÁV

Négy járműépítmény, amely a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kombinálja.

MOTOR

2 FÉLE ZÖLD HAJTÁSLÁNC

A kizárólag kombinált üzemanyaggal (benzin + LPG/metán) működő motoroknak köszönhetően a teljes Porter NP6 termékcsalád környezetbarát.

A zöld hajtáslánc választása nem csupán kézzelfogható előnyöket jelent a fogyasztó számára az üzemanyagköltségek csökkentésére, hanem egy olyan megközelítést is, amely közelebb áll a városi környezet munkaigényeihez, amire egyre több környezetvédelmi korlátozás vonatkozik.

2 VÁLTOZAT A TEVÉKENYSÉGTŐL FÜGGŐEN

RÖVID HATÓTÁV

HA ELSŐSORBAN A VÁROSBAN DOLGOZIK

A rövid hatótávú változatok benzinmotorral és LPG- vagy metángázos rendszerrel vannak kombinálva, így biztosítva a zöld üzemanyagos üzemelést, amely a mindennapos használati igényekhez van kalibrálva a városban.

HOSSZÚ HATÓTÁV

HA GYAKRAN DOLGOZIK A VÁROSON KÍVÜL IS

A hosszú hatótávú változatokra jellemző LPG vagy metángázos rendszer nagyobb munkákra képest, zöld üzemanyaggal és nagyobb teherbírással, hogy jobban megfeleljen a munkájuk miatt nagyobb távolságokat utazó szakembereknek.

FELSZERELTSÉGEK

4 VÁLTOZAT​

Annak érdekében, hogy a legjobban megfeleljen az egyedi igényeknek, a Porter NP6 négy különböző felszereltségi szintet kínál. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.​
Az alacsony végáttételnek köszönhetően a HD Pro és a HD Top változatok lehetővé teszik, hogy a legnehezebb munkákat is könnyedén elvégezze nagy lejtőkön, garantálva a fogyasztás, a vezethetőség és a lejtőkön való feljutás jelentős optimalizálását.

SZÍN

5 VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG​

Az NP6 színválaszték valóban mindenkit kielégít: a semlegesebb színektől, mint Gipsz fehér és Bazalt szürke, az élénkebb színekig, mint az Borostyán narancs és Gránátalma vörös, és a Piaggio olasz szellemiségét idéző Zafír kék.